eRHVERV

CHRISTINA - PARTNER OG UDVIKLINGSCHEF

SPECIALE INDEN FOR LEDELSESTEAM- OG ORGANISATIONSUDVIKLING MED SÆRLIGT FOKUS PÅ PSYKOLOGISK TRYGHED

Jeg brænder for at arbejde med mennesker
Min spidskompetence er at coache og facilitere processer, der hjælper organisationer med at skabe en tryg samarbejdskultur, der forebygger stress, øger læring, skaber arbejdsglæde og bedre resultater.

 Jeg har i over 20 år arbejdet med kommunikation, kompetenceudvikling og forandringsprocesser på individ – team – og organisationsniveau. De seneste knap 14 år har jag arbejdet som specialkonsulent i kursusvirsomheden Seminarer.dk, hvor jeg bl.a. har udviklet kompetenceforløb og faciliteret ledelsesprocesser i landets kommuner.

Jeg er uddannet inden for kommunikation og organisationskultur og er i færd med en Master i læreprocseer, ledelse og organisationskultur (LOOP). Derudover er jeg international certificeret coach (ICI), forandringsfacilitator og voksenunderviser.

 ´Certificeret practitioner i The Fearless Organization Scan´ ved ledelsesekspert Christian Ørsted. ´The Fearless Organization Scan´ er et digitalt værktøj, der måler, opbygger og faciliterer dialog om psykologisk tryghed, der er kvalitetssikret af Amy C. Edmondson, Harvard Business School.

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.