Psykologerne på Torvet

Catherina

Autoriseret Psykolog  - primært tilknyttet Faaborg, men er i Odense en gang om ugen

Jeg err uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Og har flere års erfaring som psykolog med arbejde i den offentlige psykiatri samt fra det private erhvervsliv, hvor jeg arbejder med undervisning.


Jeg bruger evidensbaserede metoder i min behandling af angstlidelser, depression, stress, traumelidelser, spiseforstyrrelser og eksistentielle udfordringer. De konkrete metoder, jeg anvender i behandlingen afhænger af, hvad der er mest hensigtsmæssigt for netop din problemstilling. Jeg anvender blandt andet metoder inden for kognitiv og metakognitiv terapi, emotionsfokuseret terapi samt traumebehandlingsmetoden EMDR.


Jeg har boet og arbejdet i flere forskellige lande, og har derfor også god erfaring med tematikker såsom kulturchok, integration og ensomhed. Jeg tilbyder terapi på dansk, norsk og engelsk.


De fleste mennesker vil på et tidspunkt i livet møde udfordringer, som det kan være hensigtsmæssigt at få professionel hjælp til. Når du kommer i behandling hos mig, vil du blive mødt af en oprigtig nysgerrighed på netop dig og din problemstilling samt nogle konkrete værktøjer, som hurtigt vil hjælpe dig i din aktuelle situation. Du vil møde en psykolog som både lytter til dig samtidig med, at jeg er optaget af at udfordre de mønstre, der holder dig tilbage fra at leve livet fuldt ud. Min erfaring er, at alle kan få det bedre uafhængigt af hvor store eller små deres problemer er.