kursus med PhD og Aut. Psykolog Sarah Daniel

Voksnes tilknytningsmønstre og deres betydning i psykoterapi

Tilknytning spiller en afgørende rolle i terapeutiske processer og utrygge tilknytningsmønstre kan give forskellige karakteristiske udfordringer i terapi, som det kan være væsentligt at kende til. 

På dette kursus vil vi beskæftige os med voksnes tilknytningsmønstre i psykoterapi. Hvad er tilknytningsmønstre, og hvordan kan man få øje på dem i praksis? Hvilke udfordringer giver de utrygge mønstre, og hvordan kan man håndtere dem? Hvordan kan ens egne tilknytningsmønstre komme i spil i terapien, og hvad betyder det for processen og for vores trivsel i arbejdet? Undervisningen vil veksle mellem oplæg og forskellige refleksionsøvelser, som giver mulighed for at koble begreberne til egen praksis. 

Underviser: Sarah Daniel – autoriseret psykolog, specialist og supervisor i psykoterapi med voksne, PhD i psykoterapiforskning. Tidligere ansat som lektor på Københavns Universitet, hvor hun især har forsket i, hvordan voksnes tilknytningsmønstre påvirker behandlingsrelationer. Sarah Daniel er en internationalt anerkendt forsker på dette område. For nuværende har hun selvstændig praksis med terapi, supervision og formidling med særligt fokus på tilknytning. Har skrevet bøgerne Relation og fortælling. Tilknytningsmønstre i en behandlingskontekst (2012) og Tilknytning og omsorgsarbejde: Personlige rødder og faglig praksis (2021).

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

SLAGELSE
Søndre Stationsvej 28A, 4200 Slagelse
Indgang i trappetårnet ved Hovedpineforeningen

HILLERØD
Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 9-12 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.