ANNE

AUT. PSYKOLOG ARBEJDER UDELUKKENDE ONLINE 

Jeg tilbyder rådgivning og terapiforløb til børn, unge og voksne med bl.a. trivselsproblemer, angst, depression, stress, lavt selvværd og forskellige typer af livskriser.

Jeg skræddersyer min behandling ud fra den enkeltes person og problemstilling og altid på baggrund af solid forskning i forskellige terapeutiske retningers virkning på forskellige problemer. 

Jeg anvender bl.a. kognitiv terapi og kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi, men også mere emotionsfokuserede og psykodynamiske retninger.

Jeg har særlig erfaring med behandling af angst, fobier, bekymring, depression, stress, skolevægring og selvværdsproblemer samt forskellige typer af trivselsproblemer hos børn og unge.

Jeg har desuden erfaring med psykologiske undersøgelser/udredning og tilbyder supervision af pædagogisk personale og vejledning/rådgivning til forældre om børn og unge.

Jeg modtager børn, unge og voksne med sundhedsforsikring samt selvbetalere.

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.