ALEXANDRA

Jeg er Praktikant hos Psykologerne på torvet, i forbindelse med min kandidat i psykologi på Syddansk universitet.

I mine samtaler, bestræber jeg mig altid efter at møde dig med stor åbenhed, der hvor du er, og at skabe et trygt rum, hvor der er plads til at bearbejde lige det der fylder hos dig.

Jeg er klar til at være et lyttende øre, samarbejde om at udfolde sammenhænge mellem tanker, følelser, adfærder, og oplevelser hos dig, og at støtte ved bl.a. at bidrage med redskaber, målrettet din problemstilling. Symptomer på angst, depression og stress er eksempler på udfordringer, jeg kan hjælpe dig med.

Terapeutisk drager jeg inspiration fra bl.a. kognitiv adfærdsterapi (KAT) og Acceptance and CommitmentTherapy(ACT), men jeg har også beskæftiget mig med identitetsmæssige, eksistentielle og relationelle problematikker.

Med udgangspunkt i en stor optagelse af normkritik, samt indgående kendskab til queer-problematikker, ønsker jeg at melde klart at individer på tværs af krop køn og seksualitet, er mere end velkomne hos mig. LGBTQIA+ miljøet, ligger mig nært, og jeg har erfaring med fascilitering af flere frivillige tiltag for individer på tværs af kønsidentiteter og seksualiteter. Dette gør at jeg har jeg godt indblik i udfordringer man som LGBT-person kan opleve, herunder relationelt, identitetsmæssigt og givet at man er del af en minoritet.

Jeg modtager selvbetalende klienter.

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.