Vi tilbyder

Dine behov er i centrum

Vi tilbyder en lang række af individuelle forløb, par - og gruppeforløb og kurser


individuel terapi

Her er nogle af de mest almindelige problemstillinger, vores psykologer kan hjælpe med

stress, angst og depression

Stress, Angst og depression - De fleste mennesker vil på et tidspunkt i deres liv opleve følelser forbundet hertil. Alle er reaktioner på livets udfordringer, og kan være svære at håndtere uden det rette værktøj.

Stress, angst og depression er den hypigste årsag til, at søge psykologhjælp, og af samme grund har vores psykologer en enorm stor erfaring med at hjælpe klienter med disse problemstillinger

Sorg og tab

Vi bliver alle udsat for sorg og tab i løbet af tilværelsen. Det kan f.eks. være ifm. dødsfald, skilsmisse, kritisk sygdom eller ulykker. Ved kriser, kan det være svært at overskue situationen, og der kan opstå en følelse af at miste grebet. følelsen kan også ledsages af fortvivlelse, angst, forladthed, ensomhed, vrede, bitterhed, skyld, skam eller jalousi.

at arbejde med sorgen handler bl.a. om at acceptere sit tab eller det, der er sket, således, at du mærker og gennemlever smerten, men også at du lærer at håndtere situationen og med tiden reinvesterer dine følelsesmæssige energier og ressourcer i fremtiden.

Mistrivsel

Mistrivsel kan forekomme hos både børn, unge og voksne, og optræder eksempelvis i skole, på arbejdet eller i hjemmet. mistrivsel er som regel et udtryk for, at den enkelte ikke har det godt i det pågældende miljø. Tegn på mistrvisel kan variere, og er typisk en kombination af flere ting. Det kan f.eks. være tristhed, følelse af at blive misforstået, ensomhed, uro, søvnbesvær, mavepine, stort fravær fra skole eller arbejde, opgivethed ift. at etablere sociale kontakter og koncentrationsbesvær.

Mistrives du på din arbejdsplads, eller har du et barn, der ikke har det godt i skolen eller hjemme, så book en tid hos en af vores psykolgoer.


Par - og familieterapi

Livskrise, Identitetskrise og eksistentielle udforrdringer

Livskriser, identitetskrise og eksistentielle udfordringer kan vise sig i mange forskellige former og kan have mange forskellige årsager. Det kan eksempelvis være pga. Fyrring, pension, skilsmisse, kronisk sygdom, uddannelsesvalg eller andre typer livsforandringer og hændelser. Fælles for de fleste er, at der sammen med disse forandringer opstår spørgsmål som, 'hvad skal jeg (nu) med mit liv?' og 'Hvad er det rigtige at gøre?'.

Der findes ikke noget entydigt svar på de store spørgsmål, men i samarbejde med vores psykologer, kan du afdække, hvilke konkrete indsatser, der skal til for at komme ud af krisen.

Personlig rådgivning

I vanskelige og følelsesmæssige svære situationer eller ved komplekse problemstillinger, kan det være svært selv at nå frem til den mest meningsfulde og hensigtsmæssige beslutning. Med perosnlig rådgivning fra en af vores psykologer hjælpes du til at træffe de bedste valg for dig. Det kan eksempelvis være, at du skal have hjælp til svære Relationer, regulere, forstå og tale om følelser, håndtering af diagnose eller helt generel selvudvikling eller problemløsning.SANDPLAY

Sandplay terapi er en effektiv terapeutisk metode, som kan anvendes til børn, samt til unge og voksne til behandling af tidlige traumer og andre psykiske og sociale udfordringer. I terapien anvendes miniature figurer, vand og sand, fordi det tilsammen stimulerer den taktile sans og symboliseringsevnen. Hermed er det muligt, at udtrykke mere præ-verbale og ubevidste livserfaringer. I den terapeutisk proces kommer du i kontakt med egne ressourcer, og du støttes i at skabe positive forandringer i dit liv.

Parterapi

som i de fleste interpersonelle forhold, oplever de fleste par på et tidspunkt i deres relation en eller flere udfordringer. Nogle af disse almindelige udfordringer kan omfatte tab af intimitet, kommunikationsbesvær, håndtering af stressudfordringer, økonomisk pres, utroskab, grænseoverskridelser, vanskeligheder med at balancere individuelle forventninger og parforhold, skilsmisse, separation og brud.

I Parterapien fasciliteres den gode samtale, hvor du og din partner kan komme tættere på hinanden, komme af med frustrationer og give slip på rigide mønstre.

Familieterapi

Familieterapi er en form for behandling designet til at hjælpe med problemer, der specifikt påvirker familiers "mentale sundhed" og forbundethed. Det kan hjælpe individuelle familiemedlemmer med at opbygge stærkere relationer, forbedre kommunikationen og håndtere konflikter inden for familien. Ved at forbedre, hvordan familiemedlemmer interagerer og relaterer til hinanden, kan familieterapi fremme forandringer i nære relationer. Nogle af de primære mål med familieterapi er at skabe et bedre hjemmemiljø, løse hverdagskonflikter og forstå de unikke problemer, som en familie kan stå overfor.


kurser og gruppeforløb

Styrk dine taleevner!

'Styrk dine taleevner' er et kursus til dig, der ønsker at blive bedre til at stå foran andre og tale. Det kan være ifm. præsentationer på arbejde eller i skole, eller hvis du skal holde en tale foran mange mennesker.

styrk dit selvværd

Kurset henvender sig til dig, der har tendens til at være meget selvkritisk, blive usikker og tvivle på, om du er god nok. Du er måske tynget af tanker, som "ingen kan elske mig", "jeg er ikke lige så god som andre, "jeg er kedelig" eller "jeg duer ikke til noget".

Fødsels-og forældreforberedelse

Et kursus, der giver konkrete teknikker til bug under fødslen, redskaber til at styrke båndet mellem mor og partner, både før under og efter fødslen, og et trygt rum til at dele de sorger og glæder, der følger med i denne nye livsfase. Kurset er med kynding rådgivning fra en psykolog, en jordemoder og en yogalærer.

angstgruppe

Angst og stressrelateret angst er et af tidens største psykiske udfordringer for unge og voksne. I angstgruppen får du ikke bare værktøj til at slippe angsten, men også et netværk, der ved, hvad du gennemgår og som kan støtte dig i din proces.

Kom videre efter skilsmissen

En skilsmisse er en vanskelig situation for såvel de voksne som for børnene. De voksne befinder sig ofte i en krise, hvor sorg og smerte fylder, og kan for en stund miste kontrollen. Med 'kom videre efter skillsmissen' lærer du at genvinde kontrollen og at håndtere de udfordringer, der opstår i en ny og anerledes tilværelse.

vi giver plads til at tale om det, der fylder

Se, hvad tidligere klienter siger om kurser som 'styrk dit selvværd'

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.