SANDPLAY - TERAPI

Vores erfarne terapeuter guider dig trygt gennem processen og hjælper dig med at omsætte dine sandbilleder til indsigt og bedring

Dyk ned i Sandplay Terapiens verden

Er du interesseret i en terapiform, der giver dig mulighed for at udforske dine følelser og oplevelser på en kreativ og symbolsk måde? Og søger en terapeutisk tilgang, der kan hjælpe dig med at bearbejde traumer og indre konflikter? Med Sanplay Terapi, får du et  et trygt og støttende rum til at udtrykke og forstå dine følelser.

Hvad er Sandplay Terapi

Sandplay terapi er en effektiv terapeutisk metode, som kan anvendes til børn, samt til unge og voksne til behandling af tidlige traumer og andre psykiske og sociale udfordringer.

I terapien anvendes miniature figurer, vand og sand, fordi det tilsammen stimulerer den taktile sans og symboliseringsevnen. 

Hermed er det muligt, at udtrykke mere præ-verbale og ubevidste livserfaringer. 

I den terapeutisk proces kommer du i kontakt med egne ressourcer, og du støttes i at skabe positive forandringer i dit liv. 

Terapien starter med en forsamtale, og du er støttet og vejledt igennem hele processen.  Sandplay kan foregå mere eller mindre non-verbalt, og er en fri og kreativ proces, som ikke kræver nogle bestemte færdigheder. 

Hvorfor skal jeg vælge Sandplay terapi

 Sandplay terapi giver dig mulighed for at udtrykke dig selv symbolsk og nonverbalt. Det kan være særligt nyttigt, hvis du har svært ved at sætte ord på dine følelser eller oplevelser. 

 Sandplay terapi fremmer selvudforskning og selvopdagelse. Ved at arbejde med miniaturefigurer og skabe scener i sandet kan du komme i kontakt med forskellige aspekter af dig selv, din underbevidsthed og dine ubevidste oplevelser. Dette kan give dig mulighed for at opdage nye indsigter, forståelse og selvaccept.

Hvordan adskiller sandplay terapi sig fra samtaleterapi?

Mens samtaleterapi primært er baseret på verbal udtryk og samtale, giver sandplay terapi mulighed for non-verbalt udtryk gennem brug sand og miniaturefigurer. Dette åbner op for en dybere og mere symbolsk form for selvudtryk, hvor klienten kan udtrykke følelser og oplevelser på en direkte og umiddelbar måde

Sandplay terapi sigter mod at arbejde med det ubevidste sind og skabe forbindelse til dybere lag af selvets oplevelser og følelser. Gennem brugen af sand og figurer kan klienten bringe frem i lyset, hvad der ellers kan være svært at verbalisere eller bevidstgøre.

Lær dig selv og dine følelser endnu bedre at kende

PRAKTISK INFORMATION

Er Sandplay noget for mig?

Terapiformen er for alle, der ønsker en mere kreativ og udforskende terapiform, og som måske kan have svært ved at sætte ord på sine tanker og følelser. 

Pris

1100 kr. pr. samtale
(900 kr. for studerende og unge under 30)

Hvordan melder jeg mig til?

Du kan nemt booke en tid til Sandplay terapi via vores online bookingsystem. 

Hvis du har spørgsmål eller foretrækker at booke personligt, så kontakt os på mail eller telefon. 

IMG_8431

Hvor foregår terapien?

Terapien udbydes af vores psykolog Benedicte og afholdes i vores hyggelige lokaler i hjertet af Odense på Klosterbakken 15.

IMG_1604

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.