BENEDICTE

PSYKOLOG (CAND.PSYCH) OG SANDPLAY TERAPEUT – TILKNYTTET AFDELINGEN I ODENSE 
 
Benedicte tilbyder samtaler og sandplayterapi til børn, unge og voksne
 
Valg af metode afhænger af problemstillingen og justeres løbende, så den passer til udviklingsprocessen, ønsker og ressourcer. Fokus er altid på, at skabe et trygt terapeutisk rum til selvreflektion og udvikling.
 
Sandplay er en kreativ og effektiv terapeutisk metode, som kan anvendes til børn fra ca. 4 år samt til unge og voksne. Her får du mulighed for at arbejde med personlige problemstillinger, ud fra en mere non-verbal tilgang. 
 
Benedicte modtager klienter fra forsikringsselskaber og selvbetalende klienter til samtaler og sandplay terapi i klinikken i Odense. Det er også muligt, at afholde online sessioner og telefoniske samtaler, hvis det er at foretrække.
 
Benedicte er uddannet psykolog fra Københavns Universitet, har en 3-årig uddannelse i Sandplay Terapi og er igang med sin autorisationsuddannelse. Hun modtager løbende supervision på sit arbejde.

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.