LARS

AUT. PSYKOLOG PRIMÆRT TILKNYTTET AFDELINGEN I HILLERØD 

Cand. Psych. Aut. og Specialpsykolog Under Uddannelse i psykiatrien:

Jeg er autoriseret psykolog med erfaring med både børn, unge og vokse. Særligt har jeg beskæftiget mig med kognitiv adfærdsterapi og metakognitiv terapi metodisk i det terapeutiske rum og uddannelse. Dette ift. belastninger og stressreaktioner, relationelle udfordringer i hverdagen, som nogle gange har rødder i barndom, ungdom eller tidlige voksenliv, selvværds/tillidsudvikling, angsttilstande, depression og OCD. Derudover anvender jeg en række terapeutiske discipliner ud fra netop dit behov, som vi afdækker sammen indledningsvist.

Jeg arbejder aktuelt også i psykiatrien, hvor jeg er i gang med at tage min specialistuddannelse til at blive specialpsykolog. Det betyder også, at jeg kan tilbyde terapi og psykologiske undersøgelser i mere fleksible rammer ift. weekend og/eller sene timer i hverdagen. Jeg tilbyder bl.a. testning med WISC-V i alderen 6 til 16 år og 11 måneder. Det er en intelligenstest, der anvendes til vurdering af børns kognitive / intellektuelle evner / intelligens.

Inden mit arbejde i psykiatrien, arbejdede jeg i Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i en række år, hvilket giver mig et grundlæggende kendskab til børns trivsel og mistrivsel i skoleverdenen, børnehaver og daginstitutioner. Derudover et kendskab til kommunale samarbejdsflader.

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.