LIV

Jeg tilbyder terapi til børn, unge og voksne med bl.a. angst, depression, lavt selvværd, stress, skolefravær, adfærdsvanskeligheder, tilknytningsvanskeligheder, traumer og livskriser. 

 

Jeg har derudover erfaring med sårbare graviditetsforløb, efterfødselsreaktioner og fødselsdepression hos både mænd og kvinder. Jeg er certificeret i brug af Tilknytningscirklen (COS-P) og bruger tilgangen i mit arbejde med forældre til børn på 0 – 2 år. 

 

Min tilgang til arbejdet med børn fra ca. 3 – 12 år er inspireret af Theraplay, Sandplay og neuroaffektiv udviklingspsykologi. Sessionerne er altid legende, og den primære omsorgsperson er en afgørende samarbejdspartner i disse forløb. 

 

Temaer som ofte fylder hos de unge klienter jeg behandler er LBGTQIA+ udfordringer (fx. transition, køn og seksualitet), forældres skilsmisse, kærestesorger, negativt kropsbillede, sygdom, mobning eller diagnoser som fx ADHD og autisme.

 

Min tilgang er altid åben og ikke-dømmende. Jeg møder dig med nysgerrighed og respekt, og det er afgørende for mig, at du føler dig tryg. 

 

Jeg har endvidere erfaring med at give supervision og rådgivning til pædagoger, lærere og yngre psykologer både individuelt og i gruppe.

 

Jeg er autoriseret psykolog og i gang med efteruddannelsen til specialist i psykoterapi.

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.