LOUISE

AUT.CAND.PSYK – TILKNYTTET AFDELINGEN I ODENSE 

Jeg tilbyder rådgivning og terapiforløb til unge og voksne med bl.a. trivselsproblemer, angst, depression, stress, lavt selvværd og livskriser.

Jeg laver desuden psykologiske undersøgelser og har også mulighed for at tilbyde vejledning og rådgivning om børn og unge af både pædagogisk personale og forældre.

Jeg har særligt erfaring med temaer og udfordringer som angst, skoleværgring, ADHD, autismespektrumforstyrrelser, indlæringsvanskeligheder og trivselsproblemer hos børn og unge. Jeg har desuden flere års erfaring fra Livslinien, hvor jeg har haft støttende og rådgivende samtaler med unge og voksne i livskrise og med selvmordstanker.

Det er vigtigt og naturligt for mig at møde klienten med åbenhed og nysgerrighed, og jeg er optaget af at få skabt tryghed i vores samarbejde. Min erfaring er, at det er et godt udgangspunkt for at kunne skabe bevægelse og udvikling. Jeg er optaget af principper fra både kognitiv og narrativ terapi, men jeg forsøger at tilpasse terapien efter behovet. (Jeg trækker desuden på principper fra cool kids i arbejde med og om unge med angst.)

Jeg modtager børn, unge og voksne med sundhedsforsikring, samt selvbetalere.

FIND OS

ODENSE
Klosterbakken 15, 5000 Odense C
Indgang mellem de to parkeringspladser ved bygningen

HILLERØD

Torvet 5, 1. tv, 3400 Hillerød
Indgang  fra Torvet via. porten, hvor der står 3 – 5 (til venstre for Running Sushi) 

KONTAKT OS

Telefon: (+45) 20 85 05 03
Vi har telefontid kl. 8-16 man-fre

Hvis du har spørgsmål, så kontakt os på: Kontakt@psykologernepaatorvet.dk

Hvis du skal sende en sikker mail, og selv anvender Protonmail, så anvend:
Psykologernepaatorvet@protonmail.com

FØLG OS

Følg med på vores sociale medier, hvor du kan finde hverdagstips til, når det er svært, fagligt indhold om psykologiske emner, og møde vores dygtige psykologer.